11.08.2016

İl müftümüz M.Feysal Geylani Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak’la birlikte taziye ziyaretlerinde bulundu.

Vali Sayın Cüneyit Orhan Toprak, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Müftümüz Mehmet Faysal Geylani ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu  29 Temmuz 2016 tarihinde il merkezine yaklaşık 7 kilometre mesafede serinlemek için girdikleri Zap Deresi’nde suya kapılarak hayatlarını kaybeden Tekin Kanat ve Beytullah Sevinç isimli çocukların ailelerini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

10 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle, Kanat ve Sevinç aileleri, Zap Deresi’nde suya kapılarak kaybolan çocuklarının biran önce bulunması için bölgeye AFAD ve İl Özel İdaresi ekiplerini göndererek kendilerine destek veren Valimiz Sayın Toprak’a  duyarlılığından, beraberindeki ekibe de  taziye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Daha sonra Sayın valimiz ve beraberindekiler pehlivan mahallesi sakini Nusret Ertuş isimli vatandaşın Hacı Hüseyin Çatal Taziye evindeki taziyesine katılıp yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundular.